Αποκάλυψη παρουσιάστριας για τη Σπυροπούλου: «Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ»

Gossip Rodos:
Συνεργάστηκαν για δύο χρονιές στο Σπίτι μου, σπιτάκι μου, εκπομπή για την οποία είχαν ακουστεί πάρα πολλά. Αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων η εν λόγω παρουσιάστρια, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει για όλα… 

O λόγος για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία μίλησε για το παρασκήνιο της συνεργασίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά στο People: «Ειλικρινά, τις δύο σεζόν που ήμουν στο Σπίτι μου Σπιτάκι μου, δεν απολύθηκε κανείς. Ο μόνος που αποχώρησε ήταν ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος δέχτηκε μια πρόταση από το Star. Όσον αφορά το κλίμα, πάντα υπάρχουν ζητήματα όταν τα νούμερα πέφτουν, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στις περισσότερες εκπομπές. Η Κωνσταντίνα δεν ασχολούνταν τόσο με τα θέματα. Την επιμέλεια της εκπομπής την είχε ο Παύλος Σταματόπουλος. Εκείνη ήθελε να είναι ήρεμη, ώστε να καλημερίζει το κοινό χαμογελαστή και ευδιάθετη. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά που γράφτηκαν, ότι με το τέλος της εκπομπής σταμάτησε και η φιλία μου με την Κωνσταντίνα. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί είναι κάτι που δεν ισχύει. Το ότι βγήκα δυο-τρεις φορές μαζί της γιατί δουλεύαμε μαζί δεν σημαίνει ότι είμαστε κολλητές, δεν είμαστε όμως ούτε και εχθροί. Είχαμε μια ωραία, τυπική σχέση. Από την άλλη, με τη Νάνσυ Παραδεισανού δέσαμε, περνούσαμε πολλές ώρες μαζί και πλέον είμαστε πολύ καλές φίλες».
Όσο για το αν επιχείρησε να μιλήσει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το τέλος της συνεργασίας τους, η ίδια τόνισε: «Από τότε που τελείωσε η εκπομπή, δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ. Ούτε εγώ την πήρα αλλά ούτε κι εκείνη. Επίσης, δεν έχει τύχει να τη συναντήσω κάπου έξω. Αν τη δω, όμως, θα μιλήσουμε. Δεν έχουμε τσακωθεί».

Latest..