Gossip Rodos:
Φτιάξτε γιουβαρλάκια με γιαούρτι όπως ο Άκης Πετρετζίκης. Ένα υπέροχο πιάτο που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι τα εξής:
Για τα γιουβαρλάκια
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο150 γρ. ρύζι γλασέ1 κρεμμύδι, μέτριο1 σκ. σκόρδο1 κ.σ. άνηθοθυμάριξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνιαδυόσμο2 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι1 αβγό, μέτριο1 1/2 λίτρο νερό2 φύλλα δάφνης1 κύβο κότας Maggiδεντρολίβανοφλούδα λεμονιού, από 1 λεμόνιΓια τη σάλτσα200 γρ. γιαούρτι στραγγιστόχυμό λεμονιού, από 1 λεμόνιπιπέριαλάτι3 κ.σ. άνηθο2 κ.σ. ζωμό, από τα γιουβαρλάκιαΓια το σερβίρισμαελαιόλαδοξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνιπιπέριφέταρίγανηψωμίΔείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com