Γιώργος Λιάγκας: Με τους γιους του για μπάνιο στη Βουλιαγμένη

Gossip Rodos: Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ θέλησε να περάσει χρόνο με τους γιους του κι έτσι τους πήρε για μπάνιο.

Ο φωτογραφικός μας φακός, λοιπόν, τους απαθανάτισε στη Βουλιαγμένη και οι τρεις τους έδειχναν χαρούμενοι. Άλλωστε, ο Γιάννης κι ο Δημήτρης έχουν κάθε λόγο, καθώς τα σχολεία έκλεισαν κι οι διακοπές των μαθητών ξεκίνησαν.

Κρατώντας τους από το χέρι, ο Γιώργος Λιάγκας απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο τρυφερός και περιποιητικός πατέρας είναι, ενώ πολλές φορές τον έχουμε δει να περνάει χρόνο με τους γιους του και να τους ψυχαγωγεί με δραστηριότητες και ασχολίες που τους ευχαριστούν.Αγαπημένη τους συνήθεια είναι η θάλασσα κι εμείς εξασφαλίσαμε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρόσφατη έξοδό τους για μπάνιο, ενώ όπως θα δείτε έχουν ψηλώσει πολύ οι Liagas sons!

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Latest..

Ο Λιάγκας έριξε αυλαία: «Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει»

Gossip Rodos: Ο παρουσιαστής κλείνει τον κύκλο της σειράς και πάει στον επόμενο. Στο φινάλε της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες … [Read More...]