Εντυπωσιακά πειράματα για παιδιά που αξίζει να δοκιμάσετε

Gossip Rodos: Τα σχολεία έχουν κλείσει και τα παιδιά έχουν άπλετο χρόνο για παιχνίδι και δραστηριότητες. Εάν έχετε βαρεθεί να κάνετε τα ίδια και τα ίδια στο σπίτι, σας έχουμε μία πρόταση που σίγουρα θα τα ενθουσιάσει. Πειράματα!
Τα πειράματα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα και εκπαιδευτική δραστηριότητα για τα παιδιά όλων των ηλικιών. Η όλη διαδικασία τα ενθουσιάζει και τα βοηθάει να αντιληφθούν φυσικά φαινόμενα και βασικούς νόμους της φυσικής. Επιπλέον, κάνοντας πειράματα, τα παιδιά εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες και μαθαίνουν να συνεργάζονται και να παρατηρούν.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε εύκολα και ενδιαφέροντα πειράματα για παιδιά, τα οποία μπορείτε να κάνετε παρέα στο σπίτι. Τα υλικά που θα χρειαστείτε, εάν δεν τα έχετε ήδη στο σπίτι σας, μπορείτε να τα προμηθευτείτε εύκολα από μαγαζιά της γειτονίας σας.
Δείτε τα πειράματα που σας προτείνουμε παρακάτω και δοκιμάστε τα με τα παιδιά σας σήμερα κιόλας!

Latest..

Πώς θα φτιάξετε εύκολη μπεσαμέλ (vid)

Gossip Rodos: Η μπεσαμέλ (Bechamel) γνωστή και ως λευκή σάλτσα είναι μια κρεμώδης σάλτσα που παρασκευάζεται από λευκό ρου (roux), δηλαδή βούτυρο και αλεύρι, με προσθήκη γάλακτος. Δημιουργήθηκε τον 17º … [Read More...]