Μιλλούση – Πετρούνιας: Θα πάθετε πλάκα! Η νέα τρυφερή φωτογραφία με το μωράκι τους!

Gossip Rodos: Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει ριζικά τη ζωή τους, ενώ έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια, για την οποία και θα μιλήσουν με τα πιο γλυκά λόγια.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ήρθαν αρκετά κοντά λόγω της αγάπης τους για τον αθλητισμό, σίγουρα όμως δεν φανταζόντουσαν τα όσα όμορφα θα ακολουθούσαν.Πρόσφατα, το ζευγάρι απέκτησε το νέο μέλος στην οικογένειά του, αφού η Βασιλική Μιλλούση γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.H επιτυχημένη αθλήτρια είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά – πυκνά ποστάρει φωτογραφίες από την καθημερινότητα και την ζωή της και τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.Έτσι και σήμερα, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Λευτέρη Πετρούνια και το νεογέννητο μωράκι τους, την ώρα που της αλλάζουν την πάνα και την καθαρίζουν! Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και το μοιράστηκε μαζί μας.Δείτε την φωτογραφία τους!

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Latest..

Σχεδόν ενήλικες: Πως προέκυψε η συνεργασία της Θεοδώρας Τζήμου με το Mega;

Gossip Rodos: Πρώτη φορά σε κωμικό ρόλο και πρώτη φορά στο Mega. Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» σε αυτή τη συνεργασία; «Το κείμενο, οι συνεργάτες και γενικά όλη η συνθήκη. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη Μυρτώ … [Read More...]