Μοιραράκη: Θα τα χάσεις! Αυτό είναι το ακριβότερο χαλί που έχει πουλήσει

Gossip Rodos:
H Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε στην εκπομπή, Έλα χαμογέλα και μίλησε για τα χαλιά, την πρόταση που είχε για να είναι στο J2US αλλά και την καθημερινότητά της.  
Αρχικά για το J2US αποκάλυψε: «Ο Κοκλώνης με τρέλανε. Με ήθελε κοντά του, αλλά εγώ δεν ξέρω να τραγουδάω. Είναι φίλος μου, αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες του show. Είμαι επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα και δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Επειδή θέλω ό,τι κάνω να αγγίζει την τελειότητα, θα έπρεπε να απορρίψω τις υπόλοιπες ιδιότητες και δυστυχώς δεν γίνεται».

Όσον αφορά τα πιο ακριβά χαλιά που έχει πουλήσει είπε χαρακτηριστικά : «Έχω πουλήσει στην επιχειρηματική μου δραστηριότητα χαλί που έχει φθάσει τα 100.000 ευρώ. Και σε εκπομπή έχω πουλήσει σε επιχειρηματία χαλί αξίας 15.000 ευρώ».Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

Latest..

Ενώπιος Ενωπίω: Γιώργος Καπουτζίδης: Μιλά για τους γονείς του και συγκινεί!

Gossip Rodos: Ο σπουδαίος δημιουργός μίλησε για όλους και για όλα, αλλά όταν η κουβέντα "έφερε" τους γονείς του, αναφέρθηκε σε εκείνους με τα καλύτερα λόγια. Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr … [Read More...]