Οι 36 στην αίθουσα τοκετού, η πρώτη αγκαλιά με το μωρό και η ανάμνηση

Gossip Rodos: Κατά τη διάρκεια του φυσιολογικού τοκετού οι γυναίκες αδημονούν να γεννήσουν γρήγορα και να πάνε όλα καλά.
Είναι τόσο το άγχος και η αγωνία που όταν όλα πια έχουν τελειώσει και κρατούν αγκαλιά το μωρό τους, σπάνια θυμούνται όλες τις λεπτομέρειες.

Η Terri-Ann Michelle, μητέρα τριών αγοριών, ήθελε στην τρίτη γέννα να έχει καταγεγραμμένες πολλές στιγμές πριν και μετά τον τοκετό. Γι΄αυτό και ζήτησε από το σύζυγό της να της βγάλει αρκετές φωτογραφίες. Από αυτές επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη συγκεκριμένη, γράφοντας το εξής:

«Έχουν περάσει 5 εβδομάδες και εξακολουθώ να Νιώθω πράγματα κοιτάζοντας αυτή την εικόνα.

Μετά από 36 στην αίθουσα τοκετού – ήταν στην αγκαλιά μου. Ενώ όλοι γύρω μου καθάριζαν κι έτρεχαν για τα διαδικαστικά, ο χρόνος για μένα σταμάτησε καθώς τον τάιζα για πρώτη φορά. Η αδρεναλίνη έφευγε, η επισκληρίδιος έχασε την επίδρασή της και ολόκληρο το σώμα μου ήταν νεκρό. Ήμουν τόσο εξαντλημένη όσο δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου – όμως άξιζε και με το παραπάνω.
Ζήτησα από τον σύζυγό μου να τραβήξει πολλές φωτογραφίες αυτή τη φορά. Ήθελα να θυμάμαι κάθε στιγμή. Τις καλές, τις κακές, τον ενθουσιασμό, τον πόνο και οτιδήποτε άλλο έρχεται με τη γέννηση του παιδιού.
Όλα συμβαίνουν τόσο γρήγορα …

Περνάς 9 μήνες για να μεγαλώσεις μέσα σου μια ανθρώπινη ύπαρξη και σε ημέρες ή μερικές φορές , η διαδικασία γέννας έχει ολοκληρωθεί.
Με όλα τα συναισθήματα που συνοδεύουν τη γέννηση – τις ορμόνες, την αδρεναλίνη, τον φόβο, το χάος – είναι εύκολο να ξεχάσεις και να μην εκτιμήσεις τι έκανε μόλις το σώμα σου.
Είναι εύκολο να ξεχάσεις τις ιδιαίτερες στιγμές σαν κι αυτή.
Δεν ήξερα ότι είχε τραβήξει αυτή την συγκεκριμένη φωτογραφία… και την πρώτη φορά που την είδα, συγκλονίστηκα. Με γύρισε πίσω σε εκείνη τη στιγμή.
Μια στιγμή που πιθανότατα θα ξεχνούσα αν δεν υπήρχε αυτή η φωτογραφία».

Latest..

Παναγιώτα Βλαντή: Η πρώτη φωτογραφία από την Ύδρα μετά την είδηση του γάμου της!

Gossip Rodos: Η εκπομπή, love it έδωσε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με τον γάμο της ηθοποιού που έγινε το Σάββατο χωρίς να το πάρει είδηση κανείς και κάτω από άκρα μυστικότητα! Διαβάστε περισσότερα εδώ … [Read More...]