Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος ερμηνεύει Σταμάτη Γονίδη – Απολαύστε τον!

Gossip Rodos:
Το όνομα Βαγγέλης Κονιτόπουλος είναι άμεσα συνδεδεμένο με το παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, το υπηρετούν με συνέπεια και σεβασμό, εδώ και πολλά χρόνια.
Ο άρχοντας του παραδοσιακού τραγουδιού-όπως τον χαρακτηρίζουν αρκετοί από τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του-, έκανε την μεγάλη του δισκογραφική εμφάνιση το 1987. Έκτοτε, κάθε βήμα στο χώρο του νησιώτικου τραγουδιού γίνεται με αγάπη, μεράκι και με κύριο γνώμωνα την πλούσια παράδοση της χώρας μας.

Η Sonar Music Plus έχει τη χαρά και την τιμή να κυκλοφορήσει το τραγούδι «Μάνα ζήσε», το οποίο ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος ερμηνεύει με όλη του την ψυχή.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Σταμάτης Γονίδης, που εκτός από συνάδελφοι με τον Κονιτόπουλο, τους συνδέει και βαθιά φιλιά. Πρόκειται για ένα τραγούδι που είναι αφιερωμένο στις μητέρες όλου του κόσμου, ένα τραγούδι που υπογραμμίζει την ιδιαίτερη και ουσιαστική σχέση που έχει μια μητέρα με το παιδί της.Κυκλοφορεί από τη Sonar Music Plus.CreditsΤίτλος: «Μάνα ζήσε»Ερμηνεία: Βαγγέλης ΚονιτόπουλοςΜουσική-Στίχοι: Σταμάτης ΓονίδηςΑκούστε το στο βίντεο παραπάνω…

Latest..

Σόμμερ – Παπαδάκη: Βόλτα στη Γλυφάδα, λίγες μέρες πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Gossip Rodos: Ο ηθοποιός και η make up artist πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, προχώρησαν στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους. Η Βαλεντίνη Παπαδάκη διανύει τον … [Read More...]