Παιδικό δωμάτιο: Όμορφες DIY ιδέες διακόσμησης με γράμματα (vid)

Gossip Rodos: Η διακόσμηση με γράμματα είναι στη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια. Ιδιαίτερα σε πάρτι και επετείους τα γράμματα στολισμένα με λουλούδια κάνουν θραύση.
‘Oμως και στη διακόσμηση του σπιτιού κερδίζουν συνεχώς έδαφος.
Γράμματα σε όλα τα τα χρώματα και μεγέθη τοποθετούντα παντού στο σπίτι, από το καθιστικό και το χολ μέχρι τα υπνοδωμάτια.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι πολλές: ταπετσαρίες με πολύχρωμα γράμματα, κορνίζες, ακόμα και ολόκληρες λέξεις από ξύλο!
Τα διακοσμητικά γράμματα είναι επιβλητικά, πολύχρωμα ή μονόχρωμα, και ταιριάζουν στους περισσότερους χώρους, ανεξάρτητα από το ύφος της διακόσμησης.

Και επειδή το …lettering είναι της μόδας, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε διάφορα διακοσμητικά με γράμματα για το χώρο σας.
Εκτός αν θέλετε να τα φτιάξετε μόνοι σας.
Εμείς αναζητήσαμε στο διαδίκτυο όμορφες ιδέες με γράμματα για το δωμάτιο του παιδιού σας ( με διάφορες προσαρμογές). Μπορεί να θέλετε να στολίσετε το χώρο μόνο με το αρχικό του ονόματός του ή να σχηματίσετε ολόκληρο το όνομα και να το στερεώσετε στον τοίχο. ‘Εχετε τόσες πολλές επιλογές. 


Ο,τι κι αν επιλέξετε, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Latest..

Πώς θα φτιάξετε εύκολη μπεσαμέλ (vid)

Gossip Rodos: Η μπεσαμέλ (Bechamel) γνωστή και ως λευκή σάλτσα είναι μια κρεμώδης σάλτσα που παρασκευάζεται από λευκό ρου (roux), δηλαδή βούτυρο και αλεύρι, με προσθήκη γάλακτος. Δημιουργήθηκε τον 17º … [Read More...]