Gossip Rodos: Δοκιμάστε να φτιάξετε τα πιο αφράτα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας που έχετε φτιάξει ποτέ. Ακολουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή και η επιτυχία θα είναι σίγουρη!ΥλικάΓια τα κεφτεδάκια
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο
- 80 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 αυγό, μεσαίο
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
- 400 γρ. ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα
- 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο
- 1 κρεμμύδι
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 250 γρ. ζωμό κοτόπουλου, ή νερό
Για το σερβίρισμα
- 500 γρ. ρύζι μπασμάτι
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: mothersblog.gr