Gossip Rodos: Δοκιμάστε μια διαφορετική εκδοχή του αγαπημένου παραδοσιακού γλυκού! Φτιάξτε μικρές ατομικές μπουκίτσες από σιμιγδαλένιο χαλβά και απογειώστε το με επικάλυψη λιωμένης σοκολάτας!Υλικά
- 125 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 125 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
- 500 γρ. νερό
- 300 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 κ.γ. κανέλα
- ¼ κ.γ. τριμμένο γαρίφαλο
- 50 γρ. μέλι
- 50 γρ. μαργαρίνη
Για το σερβίρισμα
- κουβερτούρα, λιωμένη
- αμύγδαλα, ψιλοκομμένα
- κανέλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: mothersblog.gr