Gossip Rodos:
Περιμένοντας τη δίκη του για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την Πέμπτη, ο Χρήστος Μάστορας μίλησε (ξανά) για το αλκοόλ και ζήτησε να μην υπάρξει καμία ελάφρυνση στην ποινή του.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/2) ο Χρήστος Μάστορας, ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.Ο Κ.Ο.Κ. δεν αστειεύεται με τέτοιες παραβάσεις και ιδιαίτερα αφότου ο τραγουδιστής απέφυγε το πρώτο μπλόκο για αλκοτέστ παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών.Η πρώτη ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα μετά το συμβάν και το λάθος του που παραδέχτηκεΟ Χρήστος Μάστορας στην μακροσκελή του ανάρτηση ξεκίνησε γράφοντας πως το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος και πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι’ αυτό που έγινε.Επομένως σωστά έπραξαν οι αστυνομικοί συλλαμβάνοντας τον για την σοβαρή παράβαση που έκανε.«Το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος. Ένα όμορφο ταξίδι σε μία έξοδο με το κορίτσι μου και την παρέα της γεμάτο γέλιο όνειρα και καλή διάθεση, που όμως στο τέλος μας βγήκε ξινό. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και εγώ τον αγνόησα πιάνοντας το τιμόνι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.Οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους και μετά τα τελευταία γεγονότα δεν μπορούν ούτε πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουν εκπτώσεις στα μέτρα ασφαλείας. Όλοι επαγγελματίες, ευγενικοί και πάνω απ’ όλα άνθρωποι που νοιάζονται για την δικαιοσύνη που προστατεύει τους υπεύθυνους από τους ανεύθυνους.Από την εισαγγελέα μέχρι τον δικαστή ένιωσα παρακολουθώντας κι άλλες υποθέσεις ως όλοι φροντίζουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είμαι άγιος ούτε αλάνθαστος, είμαι όμως εδώ για να διορθώσω τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος. Ευχαριστώ τόσο πολύ όλους τους φίλους που έστειλαν αγάπη και μήνυματα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας, η δική του οποίου αναβλήθηκε για την ΠέμπτηΑυτή δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Χρήστος Μάστορας έχει αναφερθεί στο αλκοόλ και το πόσο κακός σύμβουλος είναι.Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Στούντιο 4 τον Νοέμβριο ο ίδιος είχε πει πως στα πρώτα του βήματα είχε βγει στη σκηνή να τραγουδήσει υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς αυτό τον βοηθούσε να διαχειριστεί το άγχος του.«Δε ξέρω αν επιτρέπεται να το πω, αλλά εντάξει. Με βοηθούσε πάρα πολύ το αλκοόλ σε αυτή την κατάσταση. Με χαλάρωνε για να μπορέσω να ανέβω στη σκηνή. Δε το συνιστώ σε κανέναν, αλλά έτρεμαν τα πόδια μου. Είμαι πολύ εσωστρεφής χαρακτήρας και ξαφνικά έπρεπε να ανέβω στη σκηνή και να επικοινωνήσω το μέσα μου με αγνώστους.Είχα την ανάγκη να το επικοινωνήσω. Έχει συμβεί πολλές φορές να βγω μεθυσμένος και το έχω μετανιώσει απίστευτα. Εκεί ζεις με τις ενοχές. Και αυτό είναι ένα μάθημα», είχε παραδεχτεί ο ίδιος.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής και οι ποινέςΟ τραγουδιστής με βάση το νόμο γι’ αυτήν του την παράβαση οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, με την δίκη του ωστόσο να αναβάλλεται για την Πέμπτη κι εκείνον να αφήνεται ελεύθερος μέχρι εκείνη τη στιγμή.Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος του δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
πηγή: queen.gr
