Gossip Rodos:
Δοκιμάστε να φτιάξετε τα πιο εύκολα και γρήγορα γιουβαρλάκια που κάνατε ποτέ, χωρίς πλάσιμο και με λιγότερο από 15 λεπτά μαγείρεμα!
Θα χρειαστείτε: Για τα γιουβαρλάκια500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά120 γρ. ρύζι γλασέ¼ ματσάκι άνηθο12 φύλλα δυόσμου1 κρεμμύδι1 σκ. σκόρδο2-3 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. αλάτι, 15 γρ.πιπέριΓια τη χύτρα2 φύλλα δάφνηςφλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι1.200 γρ. νερό1 κύβο κόταςΓια τη σάλτσαχυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια2 κ.σ. κορν φλάουρΓια το σερβίρισμαελαιόλαδοπιπέριΔείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr