Gossip Rodos: Τα πατατάκια από το σουπερμάκετ είναι μια χαρά, αλλά τα σπιτικά πατατάκια είναι τα καλύτερα! Και το καλύτερο; Αυτά τα πατατάκια είναι ψημένα και όχι τηγανητά.Συστατικά
- Αραβική πίτα ή πίτα για σουβλάκι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Κόψτε την τορτίγια σε μικρά τριγωνάκια
- Σε ένα μεγάλο ταψί απλώστε λαδόκολλα
- Αλείψτε τα τριγωνάκια με ελαιόλαδο και αλατίστε τα. Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μπαχαρικά όπως πάπρικα, σκόνη σκόρδου, κύμινο κ.α.
- Ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά
- Αφήστε τα να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου
- Σερβίρετε με το αγαπημένο σας ντιπ.
Πώς να τα αποθηκεύσετεΑφήστε τα τσιπς να κρυώσουν εντελώς. Φυλάξτε τα σε αεροστεγές δοχείο έως και 3 ημέρες. Αν θέλετε να σερβίρετε ζεστά, μπορείτε πάντα να τα «περάσετε» για λίγα λεπτά στο φούρνο ή στη φριτέζα.
πηγή: mothersblog.gr