Gossip Rodos:
Δείτε πώς να φτιάξετε τη vegan και νηστίσιμη εκδοχή του Άκη Πετρετζίκη για τα αγαπημένα κοκκινιστά κεφτεδάκια με ρύζι! Αφράτα φαλάφελ με ρύζι και σάλτσα ντομάτας! Ιδανικό για χορτοφάγους και όσους νηστεύουν.
Για το ρύζι200 γρ. ρύζι μπασμάτι
400 γρ. νερό
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνης
φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέριΓια τα φαλάφελ
300 γρ. φαλάφελ, κατεψυγμένα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.γ. γεμάτο κύμινο
100 γρ. νερό
500 γρ. χυμό ντομάτας
1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
αλάτι
πιπέριΓια το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
πιπέρι
δυόσμο, ψιλοκομμένοΔείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr