Gossip Rodos:
Δοκιμάστε μια διαφορετική και πεντανόστιμη εκδοχή της γαλοπούλας!
Φτιάξτε φιλέτο γαλοπούλας ακορντεόν με μπέικον, τυρί, δαμάσκηνα και πορτοκάλι και συνοδέψτε το με μια αρωματική σάλτσα πορτοκαλιού!Θα χρειαστείτε: Για τη μαρινάδα1 κ.σ. μέλι1 κ.σ. μουστάρδα1-2 κ.σ. ελαιόλαδο1 σκ. σκόρδο1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένοαλάτιπιπέριΓια τη γαλοπούλα1 κιλό φιλέτο στήθος γαλοπούλας10 φέτες μπέικον, 200 γρ.100 γρ. δαμάσκηνα, αποξηραμένα1 πορτοκάλι100 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο3-4 κλ. δεντρολίβανοΓια τη σάλτσα πορτοκαλιούξύσμα πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλιαχυμό πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια 100 γρ. νερό1 κύβο κότας2 κ.σ. σπορέλαιο1 κ.σ. γεμάτη αλεύρι γ.ο.χ.Για το σερβίρισμαπουρέ πατάταςθυμάρι, ψιλοκομμένοΔείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr