Gossip Rodos: Ένας διαφορετικός και ιδιαίτερος τρόπος να μαγειρέψετε τον μπακαλιάρο που σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί! Συνδυάστε τον με πράσα και το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!ΣυστατικάΓια τα πράσα:
- 1 κιλό πράσα
- 150 γρ. ελαιόλαδο
- 150 γρ. νερό
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκ. σκόρδο
- 2 κλ. δεντρολίβανο
- 500 γρ. ντομάτες
- αλάτι
- πιπέρι
Για τον μπακαλιάρο:
- 1 κιλό μπακαλιάρο, σε φιλέτα
- 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
- ψωμί
- πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
- ελαιόλαδο
- φύλλα ρίγανης
Δείτε την εκτέλεση στο AkisPetretzikis.com
πηγή: mothersblog.gr