Gossip Rodos: Δείτε πώς να φτιάξετε την τέλεια συνταγή για γιουβαρλάκια με κιμά μοσχαρίσιο, την αγαπημένη παραδοσιακή, ελληνική συνταγή. Συνοδέψτε τα με γιαούρτι για να τα απογειώσετε!ΥλικάΓια τα γιουβαρλάκια
- 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι, μέτριο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. άνηθο
- θυμάρι
- δυόσμο
- 150 γρ. ρύζι γλασέ
- ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 αυγό, μέτριο
- 1 λίτρο νερό
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κύβο κότας
- δεντρολίβανο
Για τη σάλτσα
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- πιπέρι
- αλάτι
- 3 κ.σ. άνηθο
- 2 κ.σ. ζωμό, από τα γιουβαρλάκια
Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- πιπέρι
- φέτα
- ρίγανη
- λεμόνι, σε φέτες
- ψωμί
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: mothersblog.gr