Gossip Rodos:
Η απόλυτη συνταγή για τις πιο αφράτες βάφλες για πρωϊνό, brunch ή επιδόρπιο από τον Άκη Πετρετζίκη. Σερβίρετε με παγωτό, πραλίνα ή topping της επιλογής σας!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:170 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.20 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη6 γρ. ξηρή μαγιά½ κ.γ. μαγειρική σόδα1 βανιλίνη½ κ.γ. αλάτι300 γρ. γάλα πλήρες, χλιαρό1 αυγό, μεσαίο60 γρ. βούτυρο, λιωμένοβούτυρο, ή ηλιέλαιο σε σπρέυ (για τη βαφλιέρα)Για το σερβίρισμαπαγωτόπραλίνα φουντουκιούπουράκια , σοκολάταςπέρλες σοκολάταςΔείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr