Gossip Rodos:
Το πιο viral brunch της πόλης επιστρέφει δυναμικά κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens με την Μάγκυ Ταμπακάκη στο τιμόνι.
Σίγουρα ένα από τα πιο πλούσια και λαχταριστά food experiences της Αθήνας, το διάσημο brunch του Mercato στρώνει και πάλι τα πληθωρικά τραπέζια και τους πάγκους του και ανοίγει τα πολλαπλά του δωμάτια για να μας υποδεχτεί και αυτή τη χρονιά. Μετά την ανάληψη των γευστικών ηνίων του ανοιχτόκαρδου ιταλικού εστιατορίου του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens από την ικανότατη Μάγκυ Ταμπακάκη, όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία την επιστροφή και του πιο viral brunch της αθηναϊκής Ριβιέρας.Ξεκάθαρη αστική αύρα, αληθινές γεύσεις και ηχηρές υπογραφές στο πιο όμορφο reopening της πόληςΤο μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato υπό την επιμέλεια της νέας του σεφ και της έμπειρης ομάδας της. «Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό γεύμα. Είναι μια χαρούμενη γιορτή που υμνεί την Ιταλία, τον πνευματώδη λαό της, τα ζωηρά χρώματα και τις πλούσιες γεύσεις της», δηλώνει η σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη, συμπληρώνοντας, «Είναι ο φόρος τιμής μου στις διαχρονικές παραδόσεις της Ιταλίας με μοντέρνες πινελιές, μια αληθινή απόδειξη για τις βαθιές ρίζες του Mercato στις ιταλικές αγορές».Experimental διάθεση, διάφανα cocktails και ελληνικό bar food στην πλατεία Αγίας ΕιρήνηςΔιαθέσιμο σε δύο slots, κάθε Σάββατο και Κυριακή 13:00 έως 15:00 και 15:30 έως 17:30, το brunch του Mercato διαθέτει έναν τεράστιο διαδραστικό ιταλικό μπουφέ με εντυπωσιακά food stations και ανεβαστική μουσική. Εδώ συναντούμε σε ένα live station το θέαμα με τα διάσημα λαζάνια 100 στρώσεων που αποτελούνται από στρώσεις φρεσκοφτιαγμένων ζυμαρικών, πλούσιο μπολονέζ ραγού, κρεμώδη σάλτσα μπεσαμέλ και πλούσια μοτσαρέλα με ψιλοτριμμένη παρμεζάνα Reggiano και ελαιόλαδο.Φέτος, οι προβολείς του brunch λάμπουν επίσης στο Crudo Di Pesce Bar. Η avant-garde ερμηνεία για το ιταλικό ceviche, το Fish Carpaccio και μια άφθονη σειρά από θαλασσινά –συμπεριλαμβανομένων των Fine De Claire στρειδιών, αχιβάδων και των ζουμερά μαριναρισμένων μυδιών– είναι ένα θαλάσσιο αριστούργημα που όλοι θα αγαπήσουμε. Το brunch διαθέτει και ένα μοναδικό Sea Food Barbeque, με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που ψήνονται εκείνη τη στιγμή, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία.Ο τελευταίος σταθμός για το brunch έρχεται με το ακαταμάχητο Mercato Tiramisu Trolley, που ξεσηκώνει κύματα ενθουσιασμού με το πολυτελές και αέρινο Tiramisu, σερβιρισμένο απευθείας από το δίσκο, με στυλ που θυμίζει αληθινή ιταλική trattoria. Επίσης, κατά τη διάρκεια του brunch, μπορούμε να απολαύσουμε σε αφθονία ιταλικά τυριά, ολόκληρο γουρουνόπουλο porchetta, φρέσκα ζυμαρικά που φτιάχνονται στο Mercato, καθώς και πολλά άλλα μεσογειακά κρέατα, ψάρια και πουλερικά.Στον πέμπτο όροφο του Nafsika στο Four Seasons Astir Palace Athens, το Mercato είναι μια εκλεπτυσμένη παραθαλάσσια trattoria με πανοραμική θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Οι σύγχρονοι ευρύχωροι εσωτερικοί χώροι, η χαλαρή ατμόσφαιρα και η γενναιόδωρη ιταλική καρδιά του εστιατορίου προσφέρουν ένα θερμό καλωσόρισμα σε οικογένειες και ομάδες όλων των ηλικιών.Info: 210 890 1199Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.
πηγή: queen.gr
