Gossip Rodos: Φτιάξτε τα πιο ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτέκια με γεύση BBQ sauce και απογειώστε τα συνδυάζοντάς τα με πατάτες ακορντεόν (hasselback) που ψήνονται στη φριτέζα αέρος.ΥλικάΓια τις πατάτες
- 1 κιλό πατάτες baby
- 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
- αλάτι
- πιπέρι
Για τα μπιφτέκια
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, λάπα
- 1 αυγό, μεσαίο
- 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 20 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 40 γρ. σάλτσα BBQ
- 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- σάλτσα BBQ
- φύλλα ρίγανης
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: mothersblog.gr