Gossip Rodos: Ένας σοκολατένιος κορμός με παντεσπάνι, μους σοκολάτας και φρούτα του δάσους που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στα γιορτινά σας τραπέζια και όχι μόνο!Για το παντεσπάνι110 γρ. άχνη ζάχαρη
90 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
20 γρ. κακάο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
3 αυγά, μεσαία
1 βανιλίνη
40 γρ. κονιάκΓια τη μους σοκολάτας300 γρ. κουβερτούρα
130 γρ. γάλα πλήρες
20 γρ. κονιάκ
1 κ.γ. στιγμιαίο καφέ
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, χτυπημένη σε σαντιγίΓια τη σύνθεση50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
50 γρ. σμέουρα (raspberries)
50 γρ. μαύρα μούρα (blackberries)Για το σερβίρισμα50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
50 γρ. σμέουρα (raspberries)
50 γρ. μαύρα μούρα (blackberries)
50 γρ. φραγκοστάφυλα
½ κ.σ. άχνη ζάχαρηΔες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr