Gossip Rodos:
Πεντανόστιμη γιορτινή εκδοχή του κλασικού κοτόπουλου στον φούρνο. Μαγειρέψτε το με πορτοκάλι, cranberries και δεντρολίβανο και συνοδέψτε το με γλυκοπατάτες!
ΣυστατικάΓια τη μαρινάδα
25 γρ. cranberries, αποξηραμένα
1 κ.σ. μαύρη μαλακή ζάχαρη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. μέλι
60 γρ. ξίδι βαλσάμικο
2 σκ. σκόρδο
χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
1 κύβο κότας
αλάτι
πιπέριΔείτε βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr