Gossip Rodos: Φτιάξτε κρεμ μπρουλέ, το διάσημο γλυκό της Γαλλίας, σε μια διαφορετική και πεντανόστιμη εκδοχή με γεύση μανταρίνι!Υλικά
- 6 γρ. μανταρίνι σε σκόνη, ή 30 γρ. ξύσμα μανταρινιού
- 420 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 1 βανιλίνη
- 3 κρόκους, από μεσαία αυγά
- 60 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
Για τη σύνθεση
- 4 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: mothersblog.gr