Gossip Rodos:
Η Amatriciana είναι μια σάλτσα για ζυμαρικά, με guanciale, ένα ιταλικό αλλαντικό, πεκορίνο και ντομάτα. Το όνομα το πήρε από το Amatrice, ένα χωριό στην κεντρική Ιταλία.
Σε αυτήν τη συνταγή δείτε πώς να φτιάξετε την ελληνική εκδοχή της με ζυμαρικά λιγκουίνι, σάλτσα ντομάτας και μπέικον!Συστατικά500 γρ. λιγκουίνι
350 γρ. μπέικον, κομμάτι
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
1 κύβο κότας
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
700 γρ. ντομάτες, τριμμένες
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ. κοφτό κρυσταλλική ζάχαρη
πιπέρι , φρεσκοτριμμένοΔείτε βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr