Gossip Rodos:
Η ιδανική εκδοχή για να μαγειρέψετε το ψάρι σας είναι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού. Συνοδέψτε το λαβράκι με baby πατάτες και λαχανικά, όπως ο Άκης Πετρετζίκης.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:7 κ.σ. ελαιόλαδο250 γρ. πατάτες babyαλάτιπιπέρι1 κολοκυθάκι, μεγάλο1 καρότο1 σκ. σκόρδο800 γρ. λαβράκι2 κλ. δεντρολίβανοΓια τη σάλτσα λεμονιού150 γρ. λευκό κρασί100 γρ. νερό1 κ.γ. κορν φλάουρχυμό λεμονιού, από 1/2-1 λεμόνι1 κύβο κότας2 κ.γ. μέλι2-3 κλ. θυμάριπιπέριΓια το σερβίρισμαθυμάρι, φρέσκο1 λεμόνι, σε φέτεςΔείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr