Gossip Rodos: «Η πολύ όμορφη σχέση είναι ο γιος μου», είπε η Μαρίνα Σταυράκη.
Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε Μαρίνα Σταυράκη που απάντησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, τον γιο της, Αλέξανδρο, αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.
«Ο Αλέξανδρος είναι 19 ετών, με συνοδεύει και έχει και αυτός μια αγάπη για τα κοινά», είπε αρχικά η Μαρίνα Σταυράκη.
Σχετικά με τη δήλωση του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο απασχολεί η προσωπική τους ζωή τον κόσμο, η Μαρίνα Σταυράκη απάντησε: «Είναι ημέρες γιορτινές, έχουμε αλλάξει σελίδα, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο».
Για την προσωπική της ζωή, η Μαρίνα Σταυράκη απάντησε: «Δεν έχω καμία σχέση, αν εννοείς ερωτική. Η πολύ όμορφη σχέση είναι ο γιος μου. Έχουμε στολίσει το σπίτι, θα κάνουμε ρεβεγιόν και θα ταξιδέψουμε μαζί στη Ρώμη για 5 μέρες την Πρωτοχρονιά».
Τέλος, η Μαρίνα Σταυράκη δεν δίστασε να στείλει τις ευχές της στον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς.
«Έχω ευχηθεί και δημόσια. Μου αρέσει να ξεπερνάω πράγματα από το παρελθόν και πικρίες. Με τον πρώην σύζυγό μου περάσαμε μια ζωή μαζί. Εγώ έχω μεγαλοκαρδία. Του εύχομαι με το καλό να έρθει το νέο μέλος και να είναι ευτυχισμένος αυτός και η οικογένειά του», είπε η Μαρίνα Σταυράκη.
.
πηγή: zappit.gr