Gossip Rodos:
Ένα κλασικό φαγητό της ελληνικής κουζίνας, ό,τι πρέπει για τα οικογενειακά τραπέζια!
Θα χρειαστείτε:Για το μοσχαράκι1,5 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο4 κ.σ. ελαιόλαδο2 καρότα2 στικ σέλερι1 κρεμμύδι1 σκ. σκόρδο1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένοξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνιαχυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια250 γρ. νερό1 κ.σ. μέλι2 κ.σ. μουστάρδα1 κ.σ. κύμινο, προαιρετικάαλάτιπιπέριΓια τις τηγανητές πατάτες1 κιλό πατάτες40 γρ. κορν φλάουραλάτι1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμαΓια το σερβίρισμαπιπέρι , φρεσκοτριμμένοφύλλα ρίγανηςΔείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr