Gossip Rodos: Η συνταγή με τα μπισκότα αμυγδάλου θα γίνει η αγαπημένη σας και σίγουρα θα την αποθηκεύσετε για να τη φτιάχνετε και μετά το Πάσχα και την περίοδο της νηστείας.Γιατί;Γιατί είναι νόστιμα, εύκολα, υγιεινά και χωρίς γλουτένη.Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού βουτηγμένα σε σοκολάταΥλικά για νηστίσιμα μπισκότα αμυγδάλου Για να τα φτιάξετε τα μπισκότα της Carine Claudepierre θα χρειαστείτε:
- 2 ½ κούπες αλεύρι αμυγδάλου
- ¼ κούπας σιρόπι σφένδαμο
- ½ μαργαρίνη ή vegan βούτυρο λιωμένο
Πώς θα τα φτιάξετε:
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
- Στρώστε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι αμυγδάλου, με το σιρόπι σφένδαμο, τη μαργαρίνη και το εκχύλισμα αμυγδάλου.
- Ανακατέψτε με μια κουτάλα σιλικόνης.
- Πλάστε με τα χέρια σας. Είτε στρογγυλά, είτε μισοφέγγαρα.
- Αν θέλετε πασπαλίζετε με φιλέ αμυγδάλου.
- Ψήνετε για 13-15 λεπτά.
- Τα βγάζετε, τα αφήνετε να κρυώσουν και έπειτα τα μετακινείτε από το ταψί.
https://www.instagram.com/reel/C5bePfLKCK5/
πηγή: mothersblog.gr