Gossip Rodos: Μαρινάρετε μέσα σε άλμη για το πιο τέλειο αποτέλεσμα και συνοδέψτε με πατάτες με λεμονάτη σος με μουστάρδα και μέλι.ΥλικάΓια τις πατάτες
- 4 πατάτες
- 1/2 σκ. σκόρδο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- δεντρολίβανο
- μαϊντανό
- φρέσκο κρεμμυδάκι
Για την πανσέτα
- 500 γρ. πανσέτα, χοιρινή χωρίς κόκαλο σε φέτες 1 εκ.
- 250 γρ. αλάτι, χοντρό
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- 2 αστεροειδείς γλυκάνισους
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 5 κλ. θυμάρι
- 4 κλ. δεντρολίβανο
- φλούδα λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για τη σος
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. μέλι
- 120 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2-3 κ.σ. νερό
- ξύσμα λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: mothersblog.gr