Gossip Rodos:
Αυτή είναι η πιο πεντανόστιμη σαλάτα με παντζάρια, ρεβύθια και φέτα που θα μαγέψει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο
Έφτιαξα την σαλάτα αυτή προχτές για πρώτη φορά και την φάγανε όλη και ανυπομονώ να την ξαναφτιάξω γιατί ήταν πεντανόστιμη, θρεπτική με γεύση, χρώμα και νοστιμιά.Θα χρειαστείτε:300 γρ Παντζάρια βρασμένα κομμένα σε κύβους400γρ ρεβύθια από κονσέρβα στραγγισμένα1 αγγουράκι μικρό ή μισό μεγάλο κομμένο σε κύβους150 γρ φέτα κομμένη σε κύβους10 ελιές κομμένες σε κομματάκια1 κόκκινο κρεμμύδι μικρό κομμένο σε μικρά κομματάκια30 γρ άνηθο ψιλοκομμένο40 ml ΕλαιόλαδοΧυμό από ένα λεμόνιΑλάτιΠιπέριΟδηγίεςΒράζετε τα Παντζάρια για 45 λεπτα περίπου ανάλογα με το μέγεθος προτιμήστε μικρά- μεσαία. Όταν είναι έτοιμα τα βάζετε σε ένα μπολ με πάγο για να μπορέσετε να τα καθαρίσετεΕύκολα και καλό είναι να φοράτε γάντια γιατί τα παντζάρια λεκιάζουν.Όσο βράζουν τα παντζάρια ετοιμάστε τα υπόλοιπα υλικά για την σαλάτα. Κόβετε σε κύβους το αγγούρι, την φέτα, το κρεμμύδι και ψιλοκόβετε τον άνηθο και τις ελιές.Στύψτε 1 λεμόνι και ανακατέψτε με το λάδι το αλάτι και το πιπέρι.Στραγγίζετε τα ρεβύθια.Μόλις είναι έτοιμα τα παντζάρια βάζετε μια κόλα χαρτί μαγειρέματος πάνω στον πάγκο σας για να τα κόψετε για να μην ξεβάψει.Σε ένα ωραίο βαθύ πιάτο η μπολ τα ανακατεύετε όλα μαζί και απολαμβάνετε.Θα μπορούσατε να βάλετε και λίγο ξύσμα λεμονιού για μια έξτρα δόση γεύσης.Καλή απόλαυση!!!
Μπορείτε να με βρείτε εδώ:www.instagram.com/majencowww.twitter.com/majencowww.facebook.com/JencaMajencowww.tiktok.com/@majenco
πηγή: queen.gr