Gossip Rodos:
Δείτε τη συνταγή για το pull-apart σκορδόψωμο, το αφράτο και λαχταριστό ψωμί με αρωματικό βούτυρο και λιωμένο τυρί που μας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης. Έγινε trend στα social media και είναι ιδανικό για βραδιές με φίλους!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:Για τη ζύμη300 γρ. νερό, χλιαρό1 κ.σ. ξηρή μαγιά1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη600 γρ. σκληρό αλεύρι, + έξτρα για το μπολ1 αυγό, μεσαίο50 γρ. ελαιόλαδο1 κ.σ. αλάτιΓια το σκορδοβούτυρο1 σκόρδο, ολόκληρο το κεφάλι1 κ.γ. ελαιόλαδο1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη1 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο80 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίουαλάτιπιπέριΓια τη σύνθεση300 γρ. mix τυριών, τριμμένο1 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκοσκληρό αλεύρι, για τον πάγκο και τη φόρμαβούτυρο, για τη φόρμαΔείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr