Gossip Rodos:
Συνδυάστε το αγαπημένο σας σιροπιαστό ραβανί με μοντέ λευκής σοκολάτας και θα έχετε το απόλυτο γλυκό! Η τέλεια συνταγή για την πιο gourmet εκδοχή του ραβανί και φτιάξτε τη όπως ο Άκης Πετρετζίκης
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:Για τη montée λευκής σοκολάτας5 γρ. φύλλα ζελατίνης550 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα50 γρ. γλυκόζη½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας180 γρ. κουβερτούρα λευκήΓια το σιρόπι600 γρ. νερό650 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη1 στικ κανέλαφλούδες πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια50 γρ. ρούμι, λευκόΓια το ραβανί3 αυγά, μεσαία200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρηξύσμα πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια1 βανιλίνη200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό40 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό + έξτρα για το ταψί170 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.20 γρ. μπέικιν πάουντερ1 πρέζα αλάτιβούτυρο, για το ταψίΓια το σερβίρισμαφλούδες πορτοκαλιούκανέλα, σε σκόνηφύλλα δυόσμουΔείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr