Gossip Rodos: Μια εναλλακτική της κλασικής τούρτας red velvet με παντεσπάνι και frosting από τον αγαπημένο μας, Άκη.Υλικά:Για το κέικ
- 250 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 140 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + έξτρα για τη φόρμα
- 3 αυγά, μεσαία
- 120 γρ. γάλα πλήρες
- 30 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 260 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για τη φόρμα
- 15 γρ. κακάο
- 1 κ.γ. γεμάτο μπέικιν πάουντερ
- ¼ κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το frosting
- 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 γρ. άχνη ζάχαρη, σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com
πηγή: mothersblog.gr