Gossip Rodos: Προσθέστε το ιδιαίτερο στοιχείο του ινδοκάρυδου στην κλασική συνταγή του σαραγλί και θα έχετε το απόλυτο σιροπιαστό γλυκό!ΥλικάΓια το σιρόπι
- 500 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 300 γρ. νερό
- 1 στικ κανέλας
- φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 50 γρ. γλυκόζη
Για τη γέμιση
- 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- 50 γρ. ινδοκάρυδο
- 1 κ.γ. κανέλα
Για τη σύνθεση
- 450 γρ. φύλλα κρούστας για γλυκά
- 200 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για το σερβίρισμα
- φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: mothersblog.gr