Gossip Rodos:
Ο άνθρωπος που θαύμαζε πιο πολύ ο Νίνο, όπως είχε πει για τον πατέρα του, «έφυγε» από τη ζωή.
Ο Σκεύος Ξιπολιτάς, ο πατέρας του Νίνο, «έφυγε» από τη ζωή, σύμφωνα με τη Δημοκρατική» της Ρόδου και ύστερα από προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.Ο 43χρονος τραγουδιστής είχε σαν πρότυπο τον μπαμπά του και δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσω των social media του είχε δείξει τον θαυμασμό του προς εκείνον.Το 2018 δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία απ’ όταν ήταν μικρός, ο Νίνο είχε γράψει όλους τους λόγους για τους οποίους θαύμασε τον πατέρα του.Ρώτησα έναν κάποτε… Πες μου έναν άνθρωπο που θαυμάζεις περισσότερο από όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει απ’ τον πλανήτη. Τον είδα να το σκέφτεται. Μου λέει:Δεν μου ρχεται κάποιος,είναι πολλοί.Εσύ?Πες μου έναν. Ο Πατέρας μου.Το αρσενικό του DNA. Η στάση του σαν άνθρωπος. Η δύναμη που έχει.Το βαρύ παρελθόν που έχει σηκώσει.Που με έμαθε να είμαι καλόψυχος και ψυχρός. Μου έμαθε να μη φοβάμαι τίποτα.Όπου μπορώ να βοηθάω. Με τους καλούς καλός,με τους επικίνδυνους επικίνδυνος.Αυτός που με έκανε «σκυλί». Να είμαι δίκαιος.
Αυτός που μιμήθηκα για να μεγαλώσω. Αυτός που μου έμαθε οτι δεν εχει σημασία πόσοι σ’ αγαπάνε. Αλλά ποιοι.
Αυτός.
Ο Πατέρας μου.https://www.instagram.com/p/BpifVzcAnRo/Αλλά και τον Απρίλιο του 2020 είχε γράψει σε μια αντίστοιχη ανάρτηση: «Ο μπαμπάς μου και γώ. Εκείνος που μου έδειξε τον τρόπο να χαράζω τον δικό μου δρόμο και να μην ακολουθώ τις ταμπέλες. Εκείνος μου έμαθε να μη φοβάμαι τίποτα και καμία κατάσταση. Αυτό που μαθαίνω και γώ στα παιδιά μου.
Ο Μπαμπάς μου. Σ’ ΑΓΑΠΩ ΜΠΑΜΠΑ».https://www.instagram.com/p/B-r5iqkAKt_/«Μπαμπά μου, χρόνια μας πολλά. Σ’ αγαπώ. Είσαι το είδωλό μου», είχε γράψει ο τραγουδιστής σε άλλο ποστ του το 2020 με αφορμή την ημέρα του πατέρα.https://www.instagram.com/p/CBsWM7agmOF/Ποιος ήταν ο Σκεύος Ξυπολιτάς;Ο Σκεύος Ξιπολιτάς με καταγωγή από την Ρόδο, ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδα του Διαγόρα, ενώ υπήρξε και προπονητής του Αστέρα Μασάρων του Αγίου Γεωργίου.Εκείνος και η σύζυγός του Κάρεν, βρίσκονταν στην Στοκχόλμη της Σουηδίας όταν έφεραν στον κόσμο τον γιο τους, Στέφανο -Σακελλάριο ή όπως έγινε γνωστός, Νίνο.Παρόλα αυτά επέστρεψαν στην Ρόδο κι αυτό ήταν το μέρος που μεγάλωσε ο τραγουδιστής.https://www.instagram.com/p/B7MN8kdgyy7/
πηγή: queen.gr
