Gossip Rodos: Αρωματική και με όμορφο χρώμα, ότι πρέπει για ένα μήνα σαν το Ιανουάριο που είναι αρκετά κρύος.Υλικά
- 1 κιλό παντζάρια
- 1 σκ. σκόρδο
- 3-4 κλ. θυμάρι, φρέσκο
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. βούτυρο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 πράσα, ψιλοκομμένα
- 1 φλούδα, από 1 πορτοκάλι
- 1 αστεροειδείς γλυκάνισους
- 100 γρ. λευκό κρασί, φρουτώδες
- 500 γρ. ζωμό, κοτόπουλου
- 3 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 1 γρ. κρόκο Κοζάνης (σαφράν), σε σκόνη
- αλάτι
- πιπέρι
- Για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: mothersblog.gr