Gossip Rodos:
Αυτή είναι η απόλυτη συνταγή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και για πρωινό αλλά και για επιδόρπιο
Η συνταγή αυτή είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εντυπωσιάζοντας το ταίρι σας.Είναι πολύ εύκολη, νόστιμη και σούπερ εντυπωσιακή και εγγυημένα θα εντυπωσιάσετε και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.Την συνταγή την είχα ξανά φτιάξει το 2020 για την Πρωτοχρονιά (θυμήσου τη συνταγή εδώ) αλλά τότε χρησιμοποίησα μαντεμενιο τηγάνι που είναι το σύνηθες για την συγκεκριμένη συνταγη. Πριν λίγες μέρες μου έκανε δώρο μια φίλη μου αυτό το βεραμάν τηγάνι και είπα να το εγκαινιάσω με ελάχιστες προσθήκες στην συνταγή.Μόλις το δοκιμάσαμε και πραγματικά ήταν θεσπέσιο!!!Θα χρειαστείτε1/2 κούπα γάλα πλήρες2 αυγά1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσειςΛίγο αλάτιΛίγο βούτυρο για το τηγάνιΦρούτα του δάσους ( φράουλες, ρόδι , βατόμουρα, blueberries )Φύλλα δυόσμουΦυστικιαΣιρόπι Σφένδαμο η αγαύηΞύσμα λεμονιούΟδηγίεςΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στο τέρμα 230 βαθμούς μαζί με το τηγάνι μέσα για 10 λεπτά ακριβώς.Σε microwave ζεσταίνετε 1/2 κούπα φρέσκο γάλα πλήρες για 20 δευτερόλεπτα.Χτυπάμε σε ένα μπωλ 2 αυγά και προσθέτουμε το ζεστό γάλα και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε 1/2 κούπα αλεύρι και λίγο αλάτι, και ανακατεύουμε μέχρι να είναι απαλό το μείγμα.Βγάζουμε με γάντι το τηγάνι και ρίχνουμε αρκετό βούτυρο μέσα και το κουνάμε με μια σπάτουλα να πάει παντού και στα πλαΐνα, λιώνει αμέσως.Ρίχνουμε το μείγμα και το ξανά βάζουμε στον φούρνο για 12-14 λεπτά ακριβώς μέχρι να φουσκώσει δείτε στις φωτογραφίες και στο τικ τοκ βίντεο.Ρίχνετε τα φρούτα μέσα βατόμουρα, ρόδια, φράουλες, blueberries.Ψιλοκόβευετε τα φυστικια και τα φύλλα δυόσμου μαζί με το ξύσμα λεμονιού και περιχύνετε σιρόπι από αγκαύη ή σφένδαμου.Αν θέλετε μπορείτε αντί για σιρόπι να βάλετε ζάχαρη άχνη.Καλή επιτυχία !!!
Μπορείτε να με βρείτε εδώ :www.instagram.com/majencowww.twitter.com/majencowww.facebook.com/JencaMajencowww.tiktok.com/@majenco
πηγή: queen.gr