Gossip Rodos:
Αυτή είναι η συνταγή για τους πιο νόστιμους απόλυτους ονειρικούς κουραμπιέδες που πρέπει να φτιάξετε
Αν πρέπει να φτιάξετε μια συνταγή για κουραμπιέδες σας προτείνω αυτήν εδώ με κλειστά μάτια και ανοιχτό τον ουρανίσκο …Πιστέψτε με δεν θα σταματήσει κανείς να δοκιμάσει μόνο έναν..Υλικά200γρ καβουρδισμένο αμύγδαλο500 γρ Αιγοπρόβειο βούτυρο200 γρ ζάχαρη άχνη1 κγ ανθόνερο2 βανίλιες1/2 κγ πικραμύγδαλο υγρό900 γρ αλεύρι γοχΑνθόνερο για το πασπάλισμαΖάχαρη άχνη για το πασπάλισμαΟδηγίες :Αρχικά προθέρμανση φούρνου στους 180 βαθμούς ,200gr καβουρδισμένο ψιλοκομμένο αμύγδαλο που θα το ψήσετε στον φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς πάνω σε λαδόκολα.500gr Αιγοπρόβειο Βούτυρο φρέσκο το οποίο θα το έχετε βγάλει 2-3 το ψυγείο για να έχει μαλακώσει και θα το χτυπήσετε σε μίξερ για 5 λεπτά στο πιο γρήγορο και μετά προσθέστε 200 γρ ζάχαρη άχνη για άλλα 10 λεπτά.Στην συνέχεια προσθέστε 1 κουταλιά του γλυκού ανθόνερο, 2 βανίλιες, μισό κουταλάκι του γλυκού υγρό πικραμύγδαλο και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα ( αφού έχουν κρυώσει).Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα το βγάζετε από το μίξερ κ προσθέστε 900gr για όλες τις χρήσεις αλεύρι και ανακατέψτε ελαφριά κυκλικά με μία σπάτουλα.Πλάθετε στο μέγεθος που θέλετε και κάνετε μια μικρή πατημασιά στην μέση με τον αντίχειρα σας σαν βαθούλωμα τους ψήνεται πάνω σε λαδόκολλα για 30-35 λεπτά.Μόλις τους τοποθετήσετε πάνω στην πιατέλα τους ψεκάζετε τον κάθε έναν ξεχωριστά με ανθόνερο και μετά από πάνω πασπαλίζετε με άχνη.Καλή επιτυχία .
Μπορείτε να με βρείτε εδώ :www.instagram.com/majencowww.twitter.com/majencowww.facebook.com/JencaMajencowww.tiktok.com/@majenco
πηγή: queen.gr