Gossip Rodos:
Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στα γιορτινά τραπέζια, φτιάχνοντας τερίνα με παντζάρια, ανθότυρο και τυρί κρέμα, μια παραλλαγή ενός κλασικού γαλλικού ορεκτικού.
ΣυστατικάΓια τα παντζάρια
500 γρ. παντζάρια, βρασμένα
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
2-3 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο, με ρόδι
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
αλάτι
πιπέρι
Για τη γέμιση
500 γρ. ανθότυρο
400 γρ. τυρί κρέμα
2 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
πιπέριΔείτε βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
πηγή: gossip-tv.gr