Gossip Rodos: Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στα γιορτινά τραπέζια, φτιάχνοντας τερίνα με παντζάρια, ανθότυρο και τυρί κρέμα, μια παραλλαγή ενός κλασικού γαλλικού ορεκτικού.ΥλικάΓια τα παντζάρια
- 500 γρ. παντζάρια, βρασμένα
- 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2-3 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο, με ρόδι
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη γέμιση
- 500 γρ. ανθότυρο
- 400 γρ. τυρί κρέμα
- 2 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- πιπέρι
Για τη σύνθεση
- 50 γρ. ρόκα
- 30 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα
- ½ ρόδι, σε σπόρους
- 1 πορτοκάλι, μόνο τα φιλέτα του
Για το σερβίρισμα
- ρόκα
- πορτοκάλι, μόνο τα φιλέτα του
- ξίδι βαλσάμικο, με ρόδι
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
πηγή: mothersblog.gr