Gossip Rodos: Tο να ζεστάνετε τις τορτίγιες είναι ένα εύκολο βήμα για να σκεφτείτε να παραλείψετε.Άλλωστε οι ζεστές τορτίγιες είναι πιο εύκαμπτες και μπορείτε να τις τυλίξετε χωρίς να σχιστούν.Ακολουθούν τρεις απλοί τρόποι για να ζεστάνετε τις τορτίγιες σας και να τις απολαύσετε με όποια γέμιση σας αρέσει.Πίτσα ομελέτα με τορτίγιες στο τηγάνιΣτον φούρνο μικροκυμάτωνΒάλτε πέντε ή λιγότερες τορτίγιες σε ένα πιάτο στο φούρνο μικροκυμάτων και καλύψτε τις με μια υγρή χαρτοπετσέτα. Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία μέχρι να ζεστάνετε όλες τις τορτίγιες σας.Στον φούρνο της κουζίναςΤυλίξτε περίπου πέντε ή λιγότερες τορτίγιες με αλουμινόχαρτο και βάλτε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C° για 15-20 λεπτά, μέχρι να ζεσταθούν. Αν τις θέλετε πιο τραγανές, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο.Σνακ για μαμάδες: Συνταγές για τορτίγιες με λίγες θερμίδεςΣτο τηγάνιΤοποθετήστε τις τορτίγιες σε ένα στεγνό (χωρίς λάδι) ανοξείδωτο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε τις για περίπου 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε έτοιμες ζεστές και ελαφρώς τραγανές τορτίγιες στο πιάτο σας.Σπιτικές τορτίγιες – Φτιάξτε τις σε μόλις 10 λεπτάExtra tips
- Προσθέστε νερό: Εάν οι τορτίγιες είναι λίγων ημερών, αλείψτε τις με λίγο νερό πριν τις ψήσετε (με οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους).
- Διατηρήστε τις ζεστές μέχρι να τις φάτε: Καλύψτε τις τορτίγιες με μια ελαφρώς βρεγμένη, καθαρή πετσέτα πιάτων μέχρι να τις σερβίρετε.
- Για τραγανές τορτίγιες προσθέστε λίγο βούτυρο: . Για να ροδίσουν οι τορτίγιες, λιώστε λίγο βούτυρο στο τηγάνι πριν προσθέσετε τις τορτίγιες ή προσθέστε μερικές σταγόνες ελαιόλαδου.
Με πληροφορίες από thekitchn.com
πηγή: mothersblog.gr