Gossip Rodos: Αναβολή πήρε η υπόθεση του Βασίλη Μπισμπίκη που αφορά το συμβάν που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/09) στη Φιλοθέη.
Ο πρωταγωνιστής του Porto Leone, ο οποίος προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε γκαραζόπορτα, οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (29/9) με χειροπέδες στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ μετά από λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος.
Οι δηλώσεις αφότου αφέθηκε ελεύθερος
«Δεν εγκατέλειψα, δεν κρύφτηκα, δεν άφησα κανέναν. Εντάξει; Πήγα, πήρα τηλέφωνο την ασφαλιστική και ενημέρωσα τις Αρχές. Έχω ακούσει από χθες… Μόνο ακούω… Αυτή είναι η αλήθεια. Το μόνο που με νοιάζει ηθικά να καταλάβετε είναι ότι δεν εγκατέλειψα. Πήγα και στην Αστυνομία και στις Αρχές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης στους δημοσιογράφους.
Λίγο αργότερα, την ώρα που έμπαινε σε αυτοκίνητο για να φύγει, υπέδειξε στους δημοσιογράφους «με τον ίδιο ζήλο να ασχοληθούν με τον πολιτισμό και το θέατρο».
Να σημειώσουμε πως η δίκη πήρε αναβολή για τις 8 Οκτωβρίου.
Ο υποδιευθυντής Τροχαίας Αττικής, Δημήτρης Παπαγεωργίου, μιλώντας στην εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega σημείωσε πως σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ θα επιβληθεί στον Βασίλη Μπισμπίκη πρόστιμο 1.200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος τουλάχιστον για έναν μήνα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηθοποιός και σύντροφος της Δέσποινας Βανδή είχε βρεθεί το συμβάν σε κρητικό γλέντι στη Μεταμόρφωση.
Στο ίδιο κρητικό γλέντι – όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής Buongiorno – βρισκόταν και η ηθοποιός, Δανάη Παππά.
Ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της συναυλίας του στο Ηρώδειο, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου σχολίασε για το συμβάν με τον γνωστό ηθοποιό.
«Αυτό ήταν ένα ατυχές γεγονός. Ο Βασίλης είναι παλικάρι και αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Δεν κρύφτηκε. Ήταν μια κακή στιγμή και ας μείνει μια κακή στιγμή. Ευτυχώς που είναι μόνο υλικές οι ζημιές. Ας είναι ένα μικρό καμπανάκι και γι’ αυτόν για να είναι λίγο πιο προσεκτικός. Μίλησα με το οικογενειακό περιβάλλον της Δέσποινας Βανδή, είναι στεναχωρημένη αλλά είναι εκεί και τον στηρίζει».
Οι δηλώσεις του πατέρα του
Ο πατέρας του ηθοποιού, Μιχάλης Μπισμπίκης, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για πρώτη φορά μετά το συμβάν.
«Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι ελεύθερος ο γιος μου, τα υπόλοιπα τα έχει πει ο ίδιος στους δημοσιογράφους. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες, εμένα με ενδιέφερε να είναι καλά το παιδί μου», είπε ο Μιχάλης Μπισμπίκης.
Ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού συνέχισε: «Δεν μου είπε τίποτα άλλο πέρα από το ότι είναι καλά. Αυτά συμβαίνουν καθημερινά. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι καλά και ότι δεν χτύπησε κάποιον άνθρωπο, σε όλα τα άλλα θα βρεθεί λύση».
Αυτή βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται στο επίκεντρο των media, αφού και στο παρελθόν έχει απασχολήσει για διάφορους λόγους.
Πάμε να τους θυμηθούμε μαζί.
Το viral ζεμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή
Αξέχαστο έχει μείνει το βαρύ ζεμπέκικο του ηθοποιού πριν δύο χρόνια στη σκηνή του Έναστρον μπροστά στην σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή.
Το βίντεο έγινε αμέσως viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ προκάλεσε ακόμη και αντιδράσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές για τον τρόπο που ο καταξιωμένος ηθοποιός ήθελε να εκφράσει την αγάπη του προς τη αγαπημένη του.
«Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα. Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι. Απ’ την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή» είχε απαντήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξή του.
Ο ξέφρενος χορός του Μπισμπίκη που έκανε ξανά τον γύρο του διαδικτύου
Ο ηθοποιός δεν χάνει κανένα live της Δέσποινας Βανδή, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή του.
Μάλιστα, πριν δυο χρόνια ξανά, ο Βασίλης Μπισμπίκης του έδωσε και κατάλαβε κατά τη διάρκεια του live του Χρήστου Μάστορα.
Το τσιγάρο και το πρόστιμο του Θάνου Πλεύρη
Ο γνωστός ηθοποιός πριν έναν χρόνο περίπου είχε γίνει viral και για έναν αρνητικό λόγο. Συγκεκριμένα, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες από το Έναστρον, όπου κρατούσε στο χέρι του ένα τσιγάρο.
Τα συγκεκριμένα… τρυφερά στιγμιότυπα δεν τα είδαν μόνο οι θαυμαστές του ζευγαριού αλλά και ο τότε Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε διαδικασία για να επιβληθεί πρόστιμο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.
Το φετινό ζεϊμπέκικο με άρωμα μπαλέτου
Τον Φεβρουάριο του 2025, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Σε μια στιγμή αυθορμητισμού, ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε το αγαπημένο του ζεϊμπέκικο, χαρίζοντας στο τέλος ένα τρυφερό φιλί στη Δέσποινα Βανδή.
Το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού έγινε μέσα σε λίγες «viral» στο TikTok, με πολλούς χρήστες να κάνουν για λόγο για «μπαλέτο Μπολσόι, ενώ κάποια άλλοι ανέφεραν ότι ο χορός του έμοιαζε με τη «Λίμνη των Κύκνων» σε κακή εκτέλεση
«Υπήρξε πολλή ανθρωποφαγία με το δεύτερο ζεϊμπέκικο που χόρεψα στο μαγαζί που τραγουδούσε η Δέσποινα. Έχω χορέψει δύο ζεϊμπέκικα στα τέσσερα χρόνια που είμαστε μαζί, είναι λες και έχω χορέψει 100. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το μετάνιωσα. Εννοείται ότι θα χορέψω ξανά ζεϊμπέκικο αν μου τη βαρέσει, έχω την καψούρα μου και ακούω το άσμα» είχε σχολιάσει για το συγκεκριμένο περιστατικό στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».
@xarliontou♬ πρωτότυπος ήχος – xarliontou
Η εκκεντρική φωτογράφιση με κόκκινες γόβες και διχτυωτές κάλτσες
Σε μία εκκεντρική φωτογράφιση είχε προχωρήσει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης πριν μερικούς μήνες.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος είναι γνωστός για την αντισυμβατική στάση ζωής του, συμμετείχε πριν αρκετό καιρό σε μια φωτογράφιση, το concept της οποίας αφορούσε στη συμπερίληψη και την ταυτότητα των φύλων. Το συγκεκριμένο υλικό είχε μείνει στο συρτάρι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όταν η φωτογράφος Άσπα Κουλύρα μοιράστηκε μέρος του στα social media.
Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του
Τον Μάρτιο του 2024, ο ηθοποιός πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Ο ίδιος άρχισε να νιώθει πόνους στο στήθος, με τη Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο.
Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερη.
«Δύσκολα να σου απαντήσω ότι προσέχω τον εαυτό μου… Έπαθα ένα θέμα με την καρδιά, η αλήθεια είναι ότι συνεχίζω να μην προσέχω τον εαυτό μου. Είμαι κακό παράδειγμα. Έχω την αυτοκαταστροφή. Το δουλεύω στο μυαλό μου να αλλάξει» είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός στην Ναταλία Αργυράκη και στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται».
Στην τελευταία του συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού, λίγες μετά το συμβάν στη Φιλοθέη, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε αποκαλύψει: «Δεν φοβήθηκα! Εγώ δήλωνα ότι φοβάμαι τον θάνατο, το δήλωνα κιόλας, ότι ο θάνατος για μένα είναι φόβος. Τελικά δεν έχω κανένα φόβο, ούτε στον θάνατο. Με το που το έπαθα αυτό και είμαι κακό παράδειγμα ανθρώπου, δεν σταμάτησα να κάνω τη ζωή που έκανα. Είμαι πολύ κακό παράδειγμα ανθρώπου σε σχέση με την υγεία του», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.
πηγή: govastileto.gr